Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Consilierul PSD care a atacat-o verbal pe Clotilde Armand ar putea fi dat afară din partid

Liderii PSD Vrancea anunță că vor propune excluderea consilierului județean care a scris pe Facebook că dacă era în Franța primarul Sectorului 1 „era răpită și violată zile în șir”.

Coducătorul filialei a transmis un comunicat de presă prin care anunță că va propune excluderea din organizație a consilierului în cauză:

Organizația PSD Vrancea se dezice total de comentariul făcut în nume personal de consilierul județean Ioan Micu pe contul de Facebook al unui membru USR. PSD Vrancea nu acceptă sub nici o formă și în niciun mediu o astfel de atitudine, fie ea publică sau privată. Drept urmare, voi solicita excluderea dl. Ioan Micu din organizația județeană a PSD Vrancea”, a anunțat Nicușor Halici, președintele interimar al PSD Vrancea.

Acest caz a fost adus în atenția publicului de președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma:

Consilierul județean PSD Ioan Micu a depășit orice limită a bunului simț în ceea ce privește exprimarea pe paginile de socializare. Social-democratul a jignit-o pe Clotilde Armand, primarul sectorului I al Capitalei, ”aplaudând” indirect modul în care aceasta a fost agresată în București. ”În Franța era răpită și violată zile în șir”. Acesta este comentariul incalificabil postat de Micu, personaj care și-a dat arama pe față, oferind publicului măsura caracterului său îndoielnic”, a scris, pe Facebook, Cătălin Toma.

Contactat de Mediafax, consilierul județean a spus că regretă situația creată. Ioan Micu susține că a făcut remarca deplasată după ce a consumat bere și că nu a realizat implicațiile mesajului său. De asemenea, dezvăluie faptul că a fost mustrat prin telefon de șefii de partid:

Regret, eu sunt mai sarcastic, îmi pare rău pentru situația creată. Am fost sunat de conducerea partidului, de cei de la Vrancea, m-au mustrat. Regret, eram într-o dispoziție... băusem două, trei beri la halbă, nu mi-am dat seama de implicații”, a declarat Ioan Micu.

Amintim, Clotilde Armand a anunțat miercuri pe Facebook că a fost agresată în trafic de un bărbat necunoscut, care a lovit cu pumnii în mașina ei și a vrut să-i deschidă portiera.