Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Clotilde Armand atacă PNL și PSD: s-au înfrățit din nou și nu vor rezilierea contractului Romprest

Clotilde Armand, acuză PNL şi PSD că au boicotat şedinţa la care trebuia mandatat primarul Sectorului 1 să rezilieze contractul cu Romprest. Presupuşii mei parteneri de coaliţie din primărie au un singur nume - USL. 

Pe ordinea de zi a ședinței extraordinare se afla un singur proiect de hotărâre de consiliu local: mandatarea Primarului Sectorului 1 al Municipiului București în vederea promovării unei acțiuni având ca obiect rezilierea Contractului de delegare a gestiunii prestării serviciilor de salubritate pe raza administrativ – teritorială a Sectorului 1, a anunțat Clotilde Armand.

Primarul Sectorului 1 îi acuză pe consilierii locali PNL și PSD că nu vor rezilierea contractului deoarece la mijloc sunt numeroși bani.

Serviciul public de salubrizare este întrerupt deși legea salubrizării și regulamentul de salubrizare interzice acest lucru. Facturile sunt plătite la zi și Compania Romprest continuă să ia ostatici cetățenii de bună credință care plătesc din buzunarul lor cel mai scump serviciu de salubrizare din România. PNL și PSD s-au înfrățit din nou și nu vor rezilierea contractului în Justiție.

Presupuşii mei parteneri de coaliţie din primărie au un singur nume: USL. PNL şi PSD nu s-au prezentat astăzi la şedinţa de îndată a Consiliului Local. Pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare se află un singur proiect de hotărâre de consiliu local: mandatarea Primarului Sectorului 1 al Municipiului Bucureşti în vederea promovării unei acţiuni având ca obiect rezilierea Contractului de delegare a gestiunii prestării serviciilor de salubritate pe raza administrativ – teritorială a Sectorului 1.

Nu asta ați cerut, stimați consilieri? De ce nu ați votat? Știu. Sunt prea mulți bani de pierdut... Zilele trecute a sosit raportul controlului efectuat de Ministerul Finanțelor (condus de însuși dl. Florin Cîțu) care ne demonstrează cu subiect și predicat că Sectorul 1 trebuie să recupereze 50 de milioane de euro de la societatea Romprest. PNL și PSD nu vor să recuperăm banii. Dimpotrivă”, a spus primarul Clotilde Armand.

Tot vineri, reprezentanții PNL, organizația din Sectorul 1 al capitalei, au semnat o scrisoare adresată cetățenilor prin care suțin că proiectul primarului Clotilde Armand privind rezilierea contractului de salubrizare este complet iresponsabil.