Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Ginerele lui Donald Trump iese din politică (Reuters)

ginere_trump.png

Jared Kushner, ginere și fost consilier al lui Donald Trump, Maroc, decembrie 2020
Sursa imaginii: 
Reuters

Jared Kushner, ginerele lui Donald Trump și consilier de top al fostului preşedinte american, intenţionează să înfiinţeze o firmă de investiţii în următoarele luni, ceea ce îl va face să se retragă din politică pentru viitorul previzibil, au declarat surse citate de Reuters.

Kushner, care a fost consilierul principal al Casei Albe, se află în ultimele etape ale lansării firmei de investiţii Affinity Partners, care va avea sediul la Miami.

Căsătorit cu Ivanka Trump, el intenţionează să deschisă un birou în Israel pentru ”a conecta economia israeliană cu India, Africa de Nord şi regiunea Golfului”, după cum afirmă sursele Reuters.

Ginerele și fostul consilier al lui Trump a contribuit la încheierea acordurilor Israelului cu Emiratele Arabe Unite, Bahrain, Sudan şi Maroc, anul trecut. De asemenea a contribuit la negocierea unui nou acord comercial între SUA, Mexic şi Canada.

Kushner a petrecut ultimele şase luni cu familia sa, în Miami, scriind o carte despre experienţele de la Casa Albă, care ar urma să fie publicată la începutul anului viitor.

Persoane apropiate fostului preşedinte afirmă că acesta se gândeşte serios să candideze din nou pentru a fi nominalizat drept candidat la preşedinţie din partea republicanilor, în 2024, mai menționează Reuters.