Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Moșteanu: Echipa câștigătoare are un nou membru - Marcel Ciolacu, recrutat de Florin Cîțu

ionut_mosteanu_fb.jpg

Image source: Ionuț Moșteanu / Facebook

Liderul deputaților USR PLUS, Ionuț Moșteanu, a spus, după ședița BPR de luni, că a asistat la un abuz constituțional fără precedent, deoarece parlamentarilor li se refuză dreptul de  a depune o moțiune de cenzură. „Am văzut că echipa câștigătoare are un nou membru, Marcel Ciolacu”.

„Tocmai s-a terminat o ședință a BPR, unde am asistat la un abuz constituțional fără precedent. Este prima dată în 31 de ani când parlamentarilor li se refuză dreptul la a depune moțiune de cenzură”, spune Ionuț Moșteanu.

El reamintește că sentorii și deputații PSD și PNL din conducerile celor două camere ale Legislativului au boicotat ședința BPR.

„Am văzut în Parlamentul ăsta niște zile negre acum mulți ani, când Dragnea făcea absolut tot ce voia și nu avea pic de respect față de Constituție sau regulamente. Ce s-a întâmplat azi se înscrie, din păcate, în același capitol. Am văzut că dincolo de declarațiile domnului Ciolacu, am văzut că echipa câștigătoare (sloganul lui Florin Cîțu în cursa pentru președinția PNL - n.r.) are un nou membru - Marcel Ciolacu. Pare că a fost recrutat de Florin Cîțu și că singura sa misiune e să-l protejeze cât mai mult la Palatul Victoria”, a precizat Moșteanu.