Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Joacă PSD la cacealma? Gabriel Zetea: Vom vota orice moțiune de cenzură va fi la vot

Gabriel Zetea PSD greva generala educatie rocada premieri.jpg

Gabriel Zetea, despre greva profesorilor: Toată lumea trebuie să facă un pas înspre mijloc
Gabriel Zetea, despre greva profesorilor: Toată lumea trebuie să facă un pas înspre mijloc
Sursa imaginii: 
Facebook/Gabriel Zetea

Soluția la actuala criză politică o reprezintă alegerile anticipate. Iată ce declară la RFI vicepreședintele PSD Gabriel Zetea, după ce social-democrații au anunțat că au depus marți o moțiune de cenzură la adresa Cabinetului Cîțu. În paralel, Curtea Constituțională a dat tot marți undă verde moțiunii depuse anterior de USR PLUS și AUR.

Gabriel Zetea explică de ce a depus PSD propria moțiune de cenzură: ”Partidul Național Liberal care în acest moment conduce Guvernul României trebuie să plece acasă. Am văzut în ultima perioadă extrem de multe abuzuri pe care guvernanții le-au făcut, iar Partidul Social Democrat nu poate accepta ca România să fie condusă în acest fel discreționar”.

 

Situație inedită: PSD a depus propria moțiune de cenzură, după cea a USR PLUS și AUR

 

Reporter: Totuși, prin demersul dvs., practic, vă asigurați că cele două moțiuni de cenzură se elimină reciproc și că astfel, nici una dintre ele nu va trece.

Gabriel Zetea: PSD va vota orice moțiune va fi la vot. Sper că acest lucru îl vor face și cei de la AUR și cei de la USR și atunci nu există nici o problemă, oricare va ajunge la vot va trimite acasă Guvernul PNL.

 
Gabriel Zetea, despre moțiunea de cenzură depusă de PSD