Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Ciucă: USR nu susţine un guvern minoritar, ci refacerea coaliţiei; voi discuta cu conducerea PNL

nicolae_ciuca-mediafax_foto-alexandru_dobre.jpg

Premierul desemnat Nicolae Ciucă
Sursa imaginii: 
Mediafax Foto / Alexandru Dobre

USR a dat un răspuns tranșant, nu susține un guvern minoritar, spune premierul desemnat, Nicolae Ciucă, după ce a discutat cu Dacian Cioloș, președintele USR. "Încă am speranţe că se poate învesti un Guvern. Atunci când voi considera că aceste şanse nu mai sunt, voi proceda ca atare", declară Nicolae Ciucă.

 

Premierul desemnat Nicolae Ciucă a declarat, după discuţiile cu reprezentanţii USR, că aceştia i-au transmis că nu vor susţine un Guvern minoritar PNL, astfel că în acest moment analizează toate soluţiile pentru a avea un Guvern şi dacă nu sunt şanse, va proceda ca atare, transmite News.ro.

Premierul desemnat a anunţat după discuţia cu Dacian Cioloş că USR nu susţine un guvern minoritar.

Toţi liderii politici trebuie să înţeleagă că este o situaţie de criză şi avem nevoie de un nou Guvern. Încă am speranţe că se poate învesti un Guvern în acest mandat. Atunci când voi considera că aceste şanse nu mai sunt, voi proceda ca atare. Voi face tot ceea ce este omeneşte posibil să avem Guvern”, a spus Ciucă.

Premierul desemnat a precizat că în acest moment analizează toate soluţiile pentru a avea un Guvern.

Atunci când am primit mandat de la domnul preşedinte am spus că voi face apel la toate forţele politice resaponsabile”, a comentat el.

Ciucă a precizat că nu va merge să discute astăzi cu cei de la PSD.