Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Klaus Iohannis, despre cazul Șoșoacă: Este inimaginabil, solicit o verificare la sânge

klaus_iohannis_sosoaca_inimaginabil.jpg

Klaus Iohannis
Sursa imaginii: 
presidency.ro

Președintele Klaus Iohannis a comentat joi scandalul în care au fost implicate senatoarea antivaccinistă Diana Șoșoacă și jurnalista italiană Lucia Gorraci: ”Este regretabil, inimaginabil, solicit o verificare la sânge”.

Președintele Klaus Iohannis spune că scandalul Șoșoacă ”este un incident absolut regretabil. Trebuie să fim foarte clari, sechestrarea de persoane se sancționează conform legii și în România”.

Șeful statului cere o verificare la sânge: ”Este posibil să fi fost greșeli în abordare, dar nu pot eu să mă exprim asupra acestor chestiuni. Solicit această verificare la sânge, pentru a nu avea încă o dată un astfel de incident care este absolut regretabil și, ca să fiu sincer, până acum ar fi fost inimaginabil”.

 

Stelian Ion la RFI: Autoritățile sunt timorate de Diana Șoșoacă, e revoltător

 

Scandalul dintre soții Șoșoacă și jurnaliștii italieni: Doamna senator reprezintă statul român sau doar alegătorii?

 

Jurnalista din Italia a depus plângere penală pe numele Dianei Şoşoacă, pentru lipsire de libertate, în urma unui interviu eșuat din cabinetul senatoarei. Aceasta ar fi încuiat uşa când jurnalista ar fi vrut să plece, după care soţul Dianei Şoşoacă ar fi muşcat-o pe italiancă de mână.