Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Daniel Zamfir (PSD): Florin Cîțu mai bine să tacă, are frustrări personale

Daniel Zamfir PSD pensii PNRR.jpg

Daniel Zamfir: Oamenii nu vor rămâne descoperiți în această perioadă
Daniel Zamfir: Oamenii nu vor rămâne descoperiți în această perioadă
Sursa imaginii: 
Facebook/Daniel Zamfir

Florin Cîțu nu are dreptul să vorbească despre investiții, declară la RFI senatorul PSD Daniel Zamfir. Președintele PNL a afirmat la Digi24 că e nemulțumit că bugetul pe 2022 nu prevede 7% pentru investiții, ci 6,7 procente.

Daniel Zamfir spune că ”domnul Cîțu nu are dreptul să vorbească în momentul ăsta despre investiții. Eu l-am auzit pe primul-ministru, care este domnul Ciucă și care este de la PNL, vorbind despre acest buget. De asemenea, am văzut, practic, toți vicepreședinții PNL care sunt miniștri vorbind în termeni corecți despre acest buget. Singurul care este nemulțumit de acest buget este domnul Cîțu. Acuma, sigur, domnul Cîțu are frustrările personale și în această cheie interpretez declarațiile domniei sale, pentru că altfel cifrele îi sunt net defavorabile atitudinii domnului Cîțu. În acest buget sunt prevăzuți 6,71% din PIB, asta înseamnă aproape 90 de miliarde de lei, care vor fi investiți în acest an și vorbim despre investiții reale”.

 

Cîţu: Vom vedea dacă PNL va accepta să meargă mai departe în această coaliţie

 

Anca Dragu la RFI: Bugetul pe 2022, bazat pe venituri supraevaluate. Educația, marele perdant

 

Senatorul PSD precizează că ”domnul Cîțu a prevăzut în anul 2021 un buget de 55,9 miliarde, ăștia sunt banii pe care a reușit să-i investească. Așadar, este o creștere cu mai bine de 20% a bugetului pe care chiar domnul Cîțu ca prim-ministru l-a prevăzut (...). Domnul Cîțu mai bine să tacă”.

 
Daniel Zamfir, despre nemulțumirea lui Florin Cîțu față de procentul pentru investiții, din bugetul pe 2022