Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Gabriela Firea vrea un nou mandat de primar al Capitalei

Gabriela Firea fotoliu primar.jpg

Gabriela Firea ar vrea să-și continue proiectele ca primar al Capitalei (Sursa foto: Facebook/Gabriela Firea)
Gabriela Firea ar vrea să-și continue proiectele ca primar al Capitalei (Sursa foto: Facebook/Gabriela Firea)

Gabriela Firea vrea să fie din nou primarul Capitalei. Ministrul Familiei spune că în 2024 va candida la alegerile locale din București.

Gabriela Firea precizează la România TV că vrea să continue proiectele începute în primul mandat de primar al Capitalei și abandonate de actualul edil, Nicușor Dan: ”Vreau să fiu sănătoasă şi eu şi colegii şi familia, să candidez în 2024 când sunt alegeri europarlamentare, locale, parlamentare şi prezidenţiale, să candidez la alegerile locale, pentru un nou mandat de primar general, să finalizez proiectele începute şi abandonate de domnul Nicuşor Dan şi să recuperez întârzierile lui, pentru că a dovedit că nu cunoaşte administraţie, nu vrea oameni buni în jur şi am senzaţia că nu-i pasă de oameni. Dacă i-ar păsa, ar lua nişte măsuri bune”.

 

Mandatul Gabrielei Firea: circ și pâine vs. investiții în rețeaua termică

 

Avalanșă de măsuri propuse de viitorul ministru al Familiei, Gabriela Firea. Ce spun experții?

 

Gabriela Firea declară că menirea ei este să rezolve lucrurile din București și susține că activitatea sa a fost întreruptă prin minciună, fraudă și manipulare: ”Cred că menirea mea este aceea de a rezolva lucruri de sistem din Capitală. Este păcat că s-a întrerupt activitatea mea prin minicună, fraudă, manipulare. Lucrurile mergeau mai bine în perioada asta şi mai am multe de spus din punct de vedere administrativ. Ce se va întâmpla peste nişte ani nu putem spune, dar următoarele două mandate aici mă văd şi aici am abilităţi”.