Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Președintele României, discuție cu președintele SUA la summitul NATO de la Bruxelles

iohannis-biden-nato-presidency.jpg

Sursa imaginii: 
presidency.ro

Preşedintele Klaus Iohannis a avut o discuţie, joi, cu preşedintele SUA Joe Biden şi cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, înainte de începerea lucrărilor summit-ului NATO de la Bruxelles, potrivit fotografiilor puse la dispoziţie de Administraţia Prezidenţială.

Klaus Iohannis a discutat, joi, cu președintele SUA, Joe Biden, la reuniunea extraordinară a șefilor de stat și de guvern din țările membre NATO, care are loc la Bruxelles.

Conform imaginilor publicate de Administrația Prezidențială, Klaus Iohannis discută cu președintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden în sala unde se desfășoară reuniunea extraordinară a șefilor de stat și de guvern din țările membre NATO.

Lângă cei doi șefi de stat se află secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, precum și secretarul general adjunct al Alianței Nord-Atlantice, Mircea Geoană.

NATO a aprobat Grupul de luptă care va fi poziționat în România, spunea înaintea reuniunii Klaus Iohannis. El afirma că este „foarte bucuros că s-a decis atât de repede”.

Avem deja acum, înainte să începem summitul, o veste foarte bună. Probabil ați aflat, conform declarației Secretarului General Jens Stoltenberg, deja NATO a aprobat Grupul de luptă care va fi poziționat în România. Este acel grup de luptă pe care l-am solicitat”, a declarat Klaus Iohannis înaintea reuniunii extraordinare a șefilor de stat și de guvern din țările membre NATO.