Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Ciolacu, despre România la Târgul de Turism din New York: Asemenea lucruri jenante nu trebuie să se mai întâmple

ciolacu_romania_targ_turism_new_york.jpg

Marcel Ciolacu spune că prestația României la Târgul de Turism din New York a fost jenantă
Marcel Ciolacu spune că prestația României la Târgul de Turism din New York a fost jenantă
Sursa imaginii: 
Facebook/Marcel Ciolacu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a comentat la RFI scandalul legat de participarea României la Târgul de Turism din New York, unde standul țării noastre a fost foarte modest, cu poze A4 agățate de o perdea neagră, o masă și câteva scaune.

Marcel Ciolacu spune în scandalul legat de participarea României la Târgul de Turism din New York că ”imaginea pentru România nu este una fericită. Cred că domnul prim-ministru, care este cel mai îndreptățit, dacă dorim să trăim într-o Românie normală, e cel mai îndreptățit să facă evaluarea miniștrilor din Cabinetul său, cred că primul-ministru trebuie să aibă o discuție foarte serioasă cu ministrul Turismului și IMM-urilor, ca astfel de lucruri jenante pentru reprezentarea României să nu cumva să se mai întâmple”.

”Nu știu, poate modificate regulile pentru astfel de târguri și obligativitatea unui standard la care România să fie reprezentată. Mai bine nu suntem reprezentați, decât să avem o astfel de interfață”, declară președintele PSD și al Camerei Deputaților.

 
Marcel Ciolacu, despre prezența modestă a României la Târgul de Turism din New York