Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Siegfried Mureșan: Vladimir Putin își ține populația anesteziată cu propagandă

Siegfried Muresan Vladimir Putin propaganda.jpg

Siegfried Mureșan: Rusia pierde militar, economic, politic și moral, în contextul războiului din Ucraina
Siegfried Mureșan: Rusia pierde militar, economic, politic și moral, în contextul războiului din Ucraina
Sursa imaginii: 
Facebook/Siegfried Mureșan

Vladimir Putin le vinde rușilor iluzii, afirmă la RFI eurodeputatul PNL Siegfried Mureșan. ”De unde paradă militară la Moscova, când tancurile și armele rusești sunt distruse pe câmpul de război și armata nu a înregistrat nici o victorie în Ucraina?”, se întreabă el, după discursul președintelui rus de Ziua Victoriei.

Siegfried Mureșan spune în contextul războiului din Ucraina că ”Rusia pierde militar, pierde economic, pierde politic și pierde moral. Rusia nu are nimic de oferit în momentul de față lumii și de aceea Vladimir Putin trebuie să își țină populația anesteziată cu retorică, cu propagandă, cu știri false, cu dezinformare”.

 

De ce nu a făcut Putin nici un anunț surpriză pe 9 mai (Interviu)

 

Președintele rus Vladimir Putin: S-a iscat un sentiment de rusofobie în lume

 

Eurodeputatul declară că Vladimir Putin le vinde rușilor iluzii: ”De unde paradă militară la Moscova, când tancurile și armele rusești sunt distruse pe câmpul de război și armata nu a înregistrat nici o victorie în Ucraina? Vladimir Putin a pornit o invazie ilegitimă, nejustificată, care nu este o victorie. De aceea, ieri a fost doar puțină propagandă, pentru a se asigura că oamenii din Rusia sunt ținuți departe de realitate (...). Vladimir Putin încă încearcă să vândă oamenilor din Rusia iluzii”.

 
Siegfried Mureșan, despre discursul lui Vladimir Putin de Ziua Victoriei