Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Ionuț Moșteanu: O demisie a lui Dacian Cioloș din USR ar ajuta PSD și PNL

Dacian Ciolos razboi Ucraina libertate democratie.jpg

Dacian Cioloș: Vladimir Putin, un dictator sângeros, cu obsesii personale
Dacian Cioloș: Vladimir Putin, un dictator sângeros, cu obsesii personale
Sursa imaginii: 
Facebook/Dacian Cioloș

Dacian Cioloș probabil își va da demisia din USR zilele acestea, spune la RFI vicepreședintele formațiunii Ionuț Moșteanu. El declară că partidul va merge înainte.

Ionuț Moșteanu afirmă despre eventuala demisie a lui Dacian Cioloș din USR că partidul va rezista: ”Eu n-am discutat cu dânsul. Eu m-am rugat de dânsul doi ani de zile să vină în USR, apoi am luptat să facem fuziunea. Cred că a fost un lucru foarte bun. Acum n-o să mă mai rog nici de dânsul, nici de nimeni să stea alături de noi. A avut președinția partidului, a plecat, ne-a lăsat. Noi ne vom descurca în continuare. Probabil, va pleca zilele astea și asta este practic parte din branding-ul dânsului de a tot povesti de niște decizii care nu se mai întâmplă. Probabil, zilele astea va anunța plecarea. Eu îi mulțumesc pentru ce a făcut pentru USR. USR-ul este un partid solid, suntem bine așezați pe picioare, am crescut mulți ani de zile, știm ce avem de făcut, acest partid va merge înainte”.

 

Cătălin Drulă la RFI: Demisia lui Dacian Cioloș din USR ar fi o eroare strategică majoră

 

Anca Dragu: Dacian Cioloș este un nume important pentru USR, e un politician care inspiră oameni

 

Vicepreședintele USR admite că ”va fi o anumită fragilizare, să zicem așa, dar îl vom reașeza pe direcție. Această mișcare nu pot s-o înțeleg, dar dacă dânsul a decis, nu poate fi schimbată. E o mișcare politică care ajută PSD și PNL, în momentul ăsta, foarte mult (...). Vreau să avem niște discuții de oameni politici, de oameni de stat și nu de copii care își iau jucăriile și pleacă când se supără”.

 
Ionuț Moșteanu, despre posibila demisie a lui Dacian Cioloș din USR