Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Petre Daea, propus de PSD să preia funcția de ministru al Agriculturii

petre_daea.jpg

Sursa imaginii: 
romania2019.eu

Petre Daea este propus de PSD să preia funcția de ministru al Agriculturii. Propunerea a fost votată cu unanimitate de voturi de membrii conducerii PSD.

„A fost un vot în unanimitate ca Petre Daea să revină în funcția de mininistru al Agriculturii”, a anunțat Marcel Ciolacu, liderul formațiunii. El a precizat că îi va înainta propunerea premierului Nicolae Ciucă, cu care va avea și o discuție.

„Este nevoie la Ministerul Agriculturii de un om de calibrul, nu neapărat de înălțimea, dlui Daea, la ce probleme ne confruntăm. Vedem acum, în această secetă, de ce nevoie am fi avut de sistermul de irigații propus de Petre Daea”, a mai spus Marcel Ciolacu, citat de Mediafax. Funcția de ministru al Agriculturii a devenit vacantă după demisia lui Adrian Chesnoiu.

„Nu am săvârșit nicio faptă de natură penală sau de corupție și mi-am desfășurat mereu cu integritate și cu dedicare activitatea mea executivă”, a spus Chesnoiu. Procurorii fac o investigație în legătură cu presupuse intervenții ale ministrului în cadrul unor concursuri de angajare.