Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Majestatea Sa Margareta şi Principele Radu la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a

familia_regala.jpg

Principele Radu, Majestatea Sa Margareta, Principesa Elena și soţul ei, Alexander Nixon, la Londra, 18 septembrie 2022
Sursa imaginii: 
Facebook / Familia Regală a României

Majestatea Sa Margareta şi Alteţele Lor Regale, Principele Radu, Principesa Elena, alături de soţul ei, Alexander Nixon, participă, luni, la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a, se arată într-un comunicat al Familiei Regale a României.

La ora 11.00, Majestatea Sa Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Consort iau parte la Funeraliile de Stat, la Abația Westminster.

După-amiază, Custodele Coroanei și Principele Radu vor răspunde invitației Regelui Charles al III-lea, la Castelul Windsor.

Iar de la ora 16.00, cuplul regal va lua parte la ceremonia religioasă de la Capela St George, se arată în comunicat.

Familia Regală a României a participat duminică seară la recepţia de stat, oferită de Regele Charles al III-lea şi de Regina Consoartă, la Palatul Buckingham.

Puţin după ora 22.00, ora Londrei, Majestatea Sa Margareta şi Alteţele Lor Regale, Principele Radu şi Principesa Elena, alături de soţul ei, Alexander Nixon, s-au recules la catafalcul Reginei Elisabeta.

Astăzi, Regina Elisabeta a II-a este condusă pe ultimul drum. Sute de lideri politici se află la Londra, orașul care devine pentru o zi capitala unei lumi întregi.