Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Ciprian Ciucu demisionează de la conducerea PNL București

Anunțul demisiei a fost făcut marți seara de către primarul sectorului 6, pe pagina sa de Facebook. Singurul motiv pentru demisie, spune Ciucu, este "lipsa de timp". 

Ciprian Ciucu a anunțat marți seară că a demisionat de la conducerea PNL București. Primarul sectorului 6 a postat următorul mesaj pe pagina sa de Facebook:

"Mi-am depus astăzi demisia din funcția de președinte al organizației PNL București. Unicul motiv pentru care am luat această decizie este timpul. În acest context, Sectorul 6 are mult mai mare nevoie de mine iar eu am nevoie de timp pentru a mă ocupa de numeroasele proiecte pe care le-am început. Unele sunt deja finalizate, așa cum știți, iar altele sunt în derulare. Pentru a le vedea devenite realitate este nevoie ca tot timpul și energia mea să le dedic oamenilor din #Sectorul6.Le urez succes colegilor din organizația PNL București, colegilor din Consiliul General și le spun că toate proiectele noastre pot fi duse la îndeplinire cu dedicare și seriozitate. De astăzi înainte pentru mine va fi și mai multă administrație dar și mai puțină politică. "  a scris  Ciprian Ciucu în mesajul postat  pe pagina sa.

La 1 februarie, Ciucu îi dăduse un ultimatum politic lui Nicușor Dan. El i-a cerut atunci să livreze rezultate administrative în maximum 6 luni de acum înainte, indicând 10 urgențe prioritare pentru București. G4 media amintește că lista cu probleme lansată de Ciucu vine după ce s-au scurs doi ani de mandat la Primăria Capitalei și în contextul în care liberalii nu sunt încă deciși dacă-l mai susțin pe Nicușor Dan la alegerile din 2024.

Tot marți, Nicușor Dan a ieșit într-o conferință de presă alături de Eugen Tomac, șeful PMP, care a spus că PMP îl va susține pe actualul primar general și la alegerile din 2024.