Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Severin (PSD), în contextul moţiunii de cenzură: Un moment absolut normal

"Vechii liberali să nu se comporte ca şi cum noi am fi damnaţi, iar ei sunt flori de colţ crescute în sere extrem de septice". Declaraţia a fost făcută la RFI de senatorul PSD, Georgică Severin. În opinia sa, guvernarea trebuie să continue după eşecul moţiunii de cenzură, pentru că cifrele vorbesc de la sine.

Georgică Severin consideră că Executivul trebuie să-şi continue treaba: "Cred că trebuie să lăsăm în momentul de faţă Guvernul să se ocupe de o serie de măsuri pe care şi le-a propus şi să guverneze. Guvernul Ponta nu are un avocat mai bun, la modul cel mai sincer, decât realizările sale economice".

Senatorul PSD îi ironizează pe vechii liberali: "Colegii noştri din Opoziţie să se pregătească pentru un nou exerciţiu constituţional, dar în acelaşi timp să nu uite un lucru şi mă refer la vechii liberali, că ei au fost aleşi pe listele USL (...), sunt atât de mulţi în Parlament pentru că PSD-ul le-a cedat foarte multe locuri în negocierea din USL, nu ne pare rău că am făcut-o, dar să nu se comporte ca şi cum noi am fi damnaţi, iar ei sunt flori de colţ crescute în sere extrem de septice".

Georgică Severin, despre eşecul moţiunii de cenzură