Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Raluca Turcan: Din punctul meu de vedere, Dacian Cioloş ar fi binevenit în PNL

raluca_turcan_punctul_vedere_dacian_ciolos_binevenit_pnl.jpg

Premierul Dacian Cioloş (Foto: www.gov.ro)
Premierul Dacian Cioloş (Foto: www.gov.ro)

Partidul Naţional Liberal s-ar bucura să-l aibă pe Dacian Cioloş în rândul membrilor săi, spune la RFI vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan. Ea precizează însă că decizia îi va aparţine premierului tehnocrat.

Întrebată ce rol vede pentru Dacian Cioloş după 2016, Raluca Turcan a răspuns: "Din punctul meu de vedere, Dacian Cioloş ar fi binevenit în Partidul Naţional Liberal. Eu mi-aş dori să-l văd în continuare pe scena politică şi sunt convinsă că va veni şi un moment în care domnia sa va evalua dacă va rămâne tehnocrat sau va dori să facă pasul spre politic. Cred că în momentul de faţă este prematur".

"Domnia sa înţelege foarte bine că Partidul Naţional Liberal s-ar bucura să-l aibă în rândul membrilor săi. Cred că mai degrabă decizia este la domnia sa. Evaluarea va fi una personală şi va vedea dacă rămâne în sfera tehnocrată sau va face pasul spre politic. De altfel, cred că a şi afirmat lucrul acesta, că până în momentul de faţă nu s-a gândit, iar dacă va veni un moment în care să-şi regândească parcursul profesional, se va gândi şi la politică", spune vicepreşedintele PNL.

Premierul Dacian Cioloş a afirmat în repetate rânduri că nu-l interesează viaţa de partid.

Raluca Turcan, despre rolul lui Dacian Cioloş după 2016
840