Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Nicuşor Dan: Nu înţeleg candidatura lui Ciprian Ciucu, l-aş fi aşteptat în USB

nicusor_dan_nu_inteleg_candidatura_ciprian_ciucu_asteptat_usb.jpg

Nicuşor Dan, în studioul RFI România (arhivă)
Nicuşor Dan, în studioul RFI România (arhivă)

Preşedintele Uniunii Salvaţi Bucureştiul (USB), Nicuşor Dan, spune la RFI că nu înţelege candidatura lui Ciprian Ciucu la Primăria Capitalei.

Nicuşor Dan, candidat şi el la Primăria Capitalei, a comentat luni la emisiunea Planeta Verde decizia reprezentantului Centrului Român de Politici Europene de a candida susţinut de formaţiunea Monicăi Macovei, M10.

"Este o persoană rezonabilă. De altfel, a fost unul dintre susţinătorii mei în 2012, susţinător public. E bine că oameni ca el spun că vor să facă politică. Nu înţeleg candidatura independent, adică l-aş fi aşteptat în USB. N-am văzut nimic din ce presa a relatat din programul pe care l-a propus, care să nu se regăsească la noi. Am făcut efortul, când am scris programul, să punem acele lucruri care unesc, nu împart, de genul stânga-dreapta sau ştiu eu, poziţii pe tradiţie, modernism sau lucruri din astea. Îi urez succes", afirmă Nicuşor Dan.

Ciprian Ciucu, membru al consiliului director al Centrului Român de Politici Europene, este propunerea M10, partidul condus de Monica Macovei, pentru Primăria Capitalei.

În februarie 2015, Ciucu a fost ales şef al Consiliului Naţional de Integritate, instituţia în subordinea căreia se află Agenţia Naţională de Integritate.

 
Nicuşor Dan, despre candidatura lui Ciprian Ciucu la Primăria Capitalei din partea M10