Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Radu Magdin, consultant politic: Congresul de la Sinaia al extremiştilor europeni este un eveniment cu parfum de capcană

"E paradoxal ca un congres al naţionaliştilor şi extremiştilor europeni să fie organizat în România" mai spune consultantul politic.

Peste 500 de persoane au participat ieri la Congresul naționaliștilor și xenofobilor europeni care s-au adunat la Sinaia pentru a participa la o discuție despre "problemele actuale al UE". Marine Le Pen, președinta Frontului Național din Franța, a fost Key-Speaker. Prezenţa liderei extremiştilor francezi a stârnit reacţii dure din partea unor reprezentanţi PSD şi PNL.

La RFI, Radu Magdin spune că e paradoxal ca un congres al naţionaliştilor şi extremiştilor europeni să fie organizat în România. 

Se vrea punerea României pe un radar al extremismului, unde nu îşi are locul - mai comentează consultantul Radu Magdin. Analistul  atrage atenţia asupra faptului că dacă dintr-odată un duşman declarat începe să îşi facă griji cu privire la tine mai degrabă ar trebui privit cu circumspecţie.

 

 

 
Radu Magdin, consultant politic comentează la RFI prezenţa în România a lui Marine Le Pen, şefa Frontului Naţional.