Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Marian Munteanu și-a retras candidatura. Cătălin Predoiu este noul candidat liberal la Primăria Capitalei

predoiu.jpg

Cătălin Predoiu este cea de-a patra nominalizare a liberalilor

"Voi cere partidului votul de încredere pentru această candidatură.Le cer liberalilor să îşi aducă aminte de 2014, de greutăţile pe care le-am întâmpinat. Le cer să învingem din nou aşa cum am făcut-o în 2014", a spus în fața presei Cătălin Predoiu.

''În momentul în care echipa este pusă în primejdie, datoria mea este să acţionez în aşa fel încât să nu contribui la adâncirea unor disensiuni" , a justificat Marian Munteanu, care a reclamat o campanie agresivă la adresa sa. El susține că nimic din ce s-a vehiculat în spațiul public nu îl incriminează. ''Tot ce s-a spus va fi demontat'', a adăugat el.

Liderul PNL București, Cătălin Predoiu,  este cea de-a patra nominalizare a liberalilor pentru Primăria Generală, după  Cristian Bușoi, Ludovic Orban și Marian Munteanu.

Candidatura lui Cătălin Predoiu urmează a fi validată joi, în ședința Biroului Politic Național al PNL, programat de la ora 16,00. Semnăturile trebuie strânse în doar câteva zile. Marți, 26 aprilie, expiră termenul-limită pentru înscrierea candidaților.