Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Preşedintele Klaus Iohannis, operat la Spitalul Militar Central

presedintele_klaus_iohannis_operat_la_spitalul_militar_central.jpg

Preşedintele Klaus Iohannis (Foto: www.presidency.ro)
Preşedintele Klaus Iohannis (Foto: www.presidency.ro)

Preşedintele Klaus Iohannis a fost internat marţi la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila". Şeful statului a fost operat la nivelul umărului drept, potrivit Administraţiei Prezidenţiale.

"Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a fost internat marţi, 26 aprilie a.c., la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila" şi operat la nivelul umărului drept", se arată în comunicatul Preşedinţiei.

"Intervenţia chirurgicală a decurs în condiţii optime, cu respectarea tuturor procedurilor. Starea de sănătate a Preşedintelui României este foarte bună, fiind apt din punct de vedere medical pentru îndeplinirea atribuţiilor funcţiei", informează Administraţia Prezidenţială.

Klaus Iohannis a precizat pe Facebook că se simte bine şi că miercuri îşi va relua activitatea la Palatul Cotroceni: "Astăzi am fost supus unei intervenţii chirurgicale la umărul drept. Operaţia a fost una reuşită, mă simt bine şi mâine îmi voi relua activitatea la Palatul Cotroceni. Apreciez munca echipei de medici şi mulţumesc întregului colectiv de la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central Dr. Carol Davila".