Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Sulfina Barbu: Moţiunea de cenzură e puţin probabilă; Tăriceanu-Dragnea-Ponta, un trio antijustiţie

Tăriceanu-Dragnea-Ponta formează un trio antijustiţie, care-şi doreşte să pună mâna pe toată puterea în România. Declaraţia a fost făcută la RFI de vicepreşedintele PNL Sulfina Barbu. Ea crede că moţiunea de cenzură la adresa Guvernului Cioloş nu va fi depusă.

În opinia Sulfinei Barbu, "probabil că este o sperietoare pe care PSD-ul o tot arată, dar puţin probabil că ea va fi depusă. Dacă va fi depusă, va fi un exerciţiu de imagine în toamnă, înainte de alegerile generale, pentru a-şi creşte vizibilitatea. Dacă doreau cu adevărat, depuneau această moţiune de cenzură în această sesiune parlamentară. Deci PSD-ul ca partid parlamentar ar fi trebuit să depună în această sesiune parlamentară moţiunea de cenzură şi să vină cu o propunere de prim-ministru, dacă asta-şi doresc".

Vicepreşedintele PNL spune că "în toamnă, nu buna guvernare îi interesează pe cei de la PSD, ci îi interesează doar imaginea şi creşterea în sondaje pentru alegerile generale".

Sulfina Barbu se arată convinsă că "cetăţenii din România nu se vor lăsa păcăliţi de trioul Tăriceanu-Dragnea-Ponta, un trio antijustiţie, un trio care îşi doreşte să pună mâna pe toată puterea în România".

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri despre eventualitatea depunerii unei moţiuni de cenzură că reprezintă "ultima opţiune", iar social-democraţii nu vor ezita, în cazul în care constată că Guvernul "comportă riscuri la adresa securităţii naţionale".