Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Raluca Turcan: Ar fi absolut normal ca propunerea de premier din partea PNL să fie un membru al partidului

raluca_turcan_absolut_normal_propunerea_premier_pnl_membru_partidului.jpg

Vicepreşedintele PNL Raluca Turcan (Foto: www.pnl.ro)
Vicepreşedintele PNL Raluca Turcan (Foto: www.pnl.ro)

PNL nu este un partid în derivă, declară la RFI vicepreşedintele Raluca Turcan. Ea precizează pe de altă parte că i s-ar părea "absolut normal" ca persoana care va fi desemnată de PNL pentru postul de premier să fie un membru "mai vechi sau mai nou" al formaţiunii liberale.

Raluca Turcan îi răspunde deputatei Diana Tuşa, care afirma recent că PNL este un partid în derivă. Vicepreşedintele formaţiunii declară că în unele locuri din ţară PNL este mai puternic ca oricând: "Eu nu consider că Partidul Naţional Liberal este în derivă, dimpotrivă, sunt locuri în ţară unde este mai puternic ca oricând, unde fuziunea s-a realizat bine, unde am obţinut o bună performanţă electorală, unde deja avem oameni în decizia administrativă la nivel de judeţ şi unde încep să apară şi rezultatele".

Va fi candidatul de premier al PNL o persoană din interiorul partidului? "Poate să fie din interior, poate să vină în Partidul Naţional Liberal. Mie mi s-ar părea absolut normal ca cel care va fi desemnat candidat de prim-ministru să fie membru al Partidului Naţional Liberal, mai vechi sau mai nou, important este să fie un om cu credibilitate, să fie un om determinat, să pună în aplicare acel program de guvernare la care muncim foarte mulţi oameni", spune Raluca Turcan.