Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Theodor Paleologu la RFI: Când ai dreptate, nu tu trebuie să te dai la o parte

Deputatul Theodor Paleologu vrea să candideze ca independent la alegerile parlamentare din acest an. El scrie pe Facebook că are nevoie de 20 de mii de semnături, pentru a putea intra în cursa electorală.

Parlamentarul Theodor Paleologu, exclus din PNL, explică la RFI de ce vrea să candideze pentru un nou mandat: "E o chestiune de continuitate şi cred că mai e un lucru, atunci când ai dreptate, nu tu trebuie să te dai la o parte. Eu am avut dreptate în ceea ce priveşte alegerile locale din Bucureşti. Excluderea mea nefinalizată din PNL într-un fel m-a ambiţionat să arăt Partidului Liberal şi celor cu simpatii liberale că Paleologu e un liberal pe care se poate conta şi care inspiră încredere, sper eu, unui număr semnificativ de bucureşteni".

"Eu nu am pierdut speranţa de a influenţa PNL-ul prin această candidatură independentă, de a readuce PNL-ul pe o cale bună, pentru că în Bucureşti în mod special a luat-o razna total. Deci îmi doresc ca prin această candidatură să readuc PNL pe calea firească. Altminteri eu nu sunt ahtiat după funcţia asta, vreau să văd cum stau pe cont propriu în opţiunea electoratului bucureştean (...). E un test. Îmi place riscul", spune Theodor Paleologu.

Theodor Paleologu, despre eventuala sa candidatură ca independent la alegerile parlamentare