Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


PSD și joaca de-a demisia. Dragnea: Am rupt demisia lui Ponta. Nu mai particip la jocuri

Joaca de-a demisia continuă în PSD. După ce Victor Ponta a declarat că i-a transmis demisia ”în alb” din partid lui Liviu Dragnea, președintele PSD spune că a rupt documentul imediat ce l-a primit.

Dragnea a declarat, luni, că nimeni nu îl dă afară din partid pe fostul premier.

"Victor Ponta e un om de care e nevoie în partid. Dacă vrea să rămână și să activeze în partid este foarte bine, dacă nu, e decizia dumnealui și nu mai vreau să particip la aceste jocuri", a afirmat președintele PSD.

El a precizat că nu mai vrea să discute despre acest subiect, ci despre guvernare. "Să discut în fiecare zi despre ce a spus unul și altul, eu așa ceva nu mai fac", a adăugat liderul PSD.

Fostul premier Victor Ponta a declarat vinerea trecută că și-a înaintat demisia din PSD președintelui partidului Liviu Dragnea, cu care a avut o discuție, arătând că liderul social-democrat urmează "să ia decizia".

"Mi-am dat demisia. Astăzi, i-am dat-o domnului Dragnea, cu care am avut o discuție destul de lungă. Demisia mi-am dat-o. Nu am mai scris de mult timp de mână, dar am scris astăzi. Aștept ca domnul Dragnea să ia decizia", a afirmat Victor Ponta la Antena 3.

Realația dintre Victor Ponta și Liviu Dragnea a fost tensionată în ultimele săptămâni, în care fostul premier a lansat critici la adresa Guvernului Grindeanu și a modului în care Liviu Dragnea conduce PSD.