Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Decizie fulger la Palatul Victoria. Sorin Grindeanu a demis toţi secretarii de stat de la Ministerul Dezvoltării

"Nu accept ca PNDL 2 să fie folosit în scopuri politice", a afirmat premierul într-o declarație de presă la Palatul Victoria.

Premierul Sorin Grindeanu a anunțat că a semnat duminică ordinele de demitere pentru toți secretarii de stat din Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene și pentru secretarii adjuncți, în legătură cu lansarea programului PNDL 2.

"Nu accept ca PNDL 2 să fie folosit în scopuri politice", a afirmat premierul într-o declarație de presă la Palatul Victoria. ”N u am de gând să tolerez aşa ceva şi tocmai pentru a înlătura orice umbră am semnat astăzi ordinele de demitere pentru toţi secretarii de stat din Ministerul Dezvoltării, pentru secretarul general şi secretarii generali adjuncţi. De astăzi, doamna Sevil Shhaideh nu mai poate semna nici dumneai, nici prin interpuşi niciun act care să aibă legătură cu PNDL”, a declarat Grindeanu.

El a mai spus că o invită pe Sevil Shhaideh luni la o discuţie pentru a-i comunica stadiul proiectelor în derulare. "Ştiu că este un om care în final va respecta legea", a spus Grindeanu.

În replică, ministrul demisiona al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu susţine că mai multe proiecte ale miniştrilor demisionari din Guvernul Grindeanu au fost blocate la Palatul Victoria încă din luna mai, acuzând o coordanare "foarte proastă" a premierului Grindeanu.