Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Liviu Pop (PSD): Antrenorul echipei a decis schimbarea căpitanului, dar căpitanul n-a vrut să iasă de pe teren

liviu_pop_psd_antrenor_echipa_schimbare_capitan.png

Liviu Pop: Sper că viitorul premier nu va face acelaşi gest pe care l-a făcut domnul Grindeanu (Sursa foto: Facebook/Liviu Pop)
Liviu Pop: Sper că viitorul premier nu va face acelaşi gest pe care l-a făcut domnul Grindeanu (Sursa foto: Facebook/Liviu Pop)

Viitorul premier trebuie să fie de la PSD, spune la RFI senatorul social-democrat Liviu Pop. El consideră că partidul nu şi-a schimbat propriul Guvern în urma moţiunii de cenzură, ci doar pe “căpitanul” echipei din teren.

Liviu Pop speră că “viitorul premier nu va face acelaşi gest pe care l-a făcut domnul Grindeanu. Adică să înţeleagă că dacă are sprijin politic, atunci când i se retrage sprijinul politic trebuie să-şi dea demisia. Eu cred că votul a fost o lecţie şi pentru domnul Grindeanu şi pentru cei care încearcă sau se gândesc să încerce să rupă Partidul Social Democrat”.

“Nu am schimbat propriul Guvern. Dacă vreţi să fac o comparaţie cu fotbalul, antrenorul echipei de fotbal a spus că trebuie să facem schimbarea căpitanului, iar căpitanul n-a vrut să iasă din teren. Fapt pentru care aveam două soluţii: una, să intrăm în teren şi să anulăm meciul şi doi, să găsim modalitatea prin care să retragem toată echipa de pe teren”, susţine senatorul PSD.

Liviu Pop, despre adoptarea moţiunii de cenzură
1100