Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Dezvăluiri din şedinţele CGMB: “E ca la şcoală, colegii din spate vorbesc, ni se taie cuvântul, suntem şicanaţi”

dezvaluiri_sedinte_cgmb_scoala.jpg

Atmosferă "ca la şcoală", la şedinţele Consiliului General (Sursa foto: site PMB)
Atmosferă "ca la şcoală", la şedinţele Consiliului General (Sursa foto: site PMB)

În Consiliul General al Municipiului Bucureşti nu există dezbateri, declară la RFI consilierul USR Roxana Wring. Ea critică atmosfera de la şedinţele CGMB şi spune că nivelul discuţiilor “nu este demn de o Capitală europeană”.

Roxana Wring e nemulţumită de calitatea dezbaterilor din CGMB: “Eu sunt la primul mandat şi nu am venit din politică, deci pentru mine trebuie să recunosc că a fost o surpriză neplăcută atmosfera şi calitatea dezbaterilor din Consiliu. De fapt, dezbaterile nu există. Încercăm noi să introducem interpelări, dezbateri, dialog, dar acest Consiliu nu are în tradiţie dezbaterea. Cred că şi legea administraţiei publice locale are aici o mare vină în modul în care a fost gândită. Nivelul nu este demn de o Capitală europeană”.

“Suntem şicanaţi, ni se taie cuvântul (...). Se vorbeşte în timpul luărilor de cuvânt, mai ales colegii care sunt în spate. Este cam ca la şcoală, la o şcoală la care elevii nu sunt preocupaţi să ia note mari, să performeze, ci numai să ia note de trecere”, spune consilierul general USR.