Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Raluca Turcan la RFI: Cel mai sănătos lucru ar fi demisia lui Mişa şi Dragnea

Raluca Turcan desemnare Viorica Dancila premier.jpg

Sursa foto: Facebook/Raluca Turcan
Sursa foto: Facebook/Raluca Turcan

Tot ce se întâmplă în domeniul fiscal este un dezastru, declară la RFI prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan. Liderul deputaţilor liberali le cere demisia ministrului de Finanţe şi şefului PSD.

În opinia deputatului Raluca Turcan, „cel mai sănătos lucru care ar trebui să se întâmple ar fi demisia lui Ionuţ Mişa şi a şefului lui direct, care este Liviu Dragnea, nu este Mihai Tudose. Toată lumea cunoaşte, în special oamenii din aparatul Ministerului Finanţelor, că Ionuţ Mişa a supravieţuit în funcţia de ministru al Finanţelor doar prin obedienţa permanentă pe care a arătat-o faţă de Liviu Dragnea”.

„Din punctul nostru de vedere, tot ceea ce se întâmplă în momentul de faţă, pe partea aceasta de fiscalitate este un dezastru, din perspectiva agenţilor economici oneşti, un dezastru din perspectiva angajaţilor, fie la stat, fie la privat, care speră că în România va exista un cadru fiscal care să le permită să muncească mai mult, mai bine şi să fie mai bine plătiţi”, afirmă prim-vicepreşedintele PNL.

Raluca Turcan, despre Codul Fiscal