Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Dragnea, ieșit din penitenciar: Eu mă consider deţinut politic. PSD, partid condus de lași

dragnea_profil_2.jpg

Liviu Dragnea
Sursa imaginii: 
Facebook

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a ieşit din Penitenciarul Rahova joi, afirmând că a fost o perioadă doi ani şi două luni de suferinţă, abuzuri şi umilinţă, că se consideră deţinut politic. El a afirmat că PSD a devenit un partid condus de laşi. De asemenea, a precizat că va lucra la firma fiului său. 

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a părăsit penitenciarul, după ce Tribunalul Giurgiu a decis, definitiv, eliberarea sa condiționată. „A fost o perioadă de 2 ani de chin și suferință, abuzuri și umilință. Cea mai mare parte a populației a înțeles de ce s-a ajuns aici. Eu când am plecat România era o țară plină de speranță, azi e afectată serios libertatea de exprimare”, a declarat Liviu Dragnea. Fostul lider PSD a mai spus că se consideră dețiunut politic: „Am intrat nevinovat”. „Mi s-a cerut insistent să-mi recunosc vinovăția, ceea nu am acceptat”, a mai spus Dragnea.

El a afirmat că va lucra la firma fiului său, iar despre PSD a spus că după perioada în care a stat închis îl gădsesște „praf”, „un partid de marionete”.

Cel mai mult, spune Dragnea, i-au lipsit copiii și Irina.