Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Emblema Guvernului - construcția de spitale noi

citu_focsani.jpg

Premierul Florin Cîțu
Sursa imaginii: 
gov.ro

Premierul Florin Cîţu își dorește ca emblema Guvernului pe care îl conduce să fie construcţia de spitale noi și a subliniat că prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă vor fi alocate sume pentru aceste proiecte. 

Declarația a fost făcută în contextul primei vizite pe care o întreprinde în calitate de premier la Focșani.  ”Nimeni nu a mai făcut acest lucru în 30 de ani, și este momentul să facem acest lucru şi veţi vedea că în acest PNRR sunt alocate sume considerabile pentru construcţia de spitale noi”, a declarat Florin Cîţu la întâlnirea cu reprezentanții instituției Prefectului Vrancea și cu cei ai mediului de afaceri din județ. Premierul a mai spus că Spitalul Judeţean din Focșani trebuie inclus în Programul de Reconstrucţie şi Rezilienţă și îi roagă pe toţi ceilalţi care au proiecte de spitale noi în comunităţile lor, dacă pot fi finalizate până în 2026, trebuie să fie incluse în acest Plan de Reconstrucție și Reziliență".

 Totodată, premierul Florin Cîțu a luat la cunoștință cifrele zilei si a declarat că nu va relaxa măsurile sanitare, în schimb se va reporni economia.