Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Vaccinare anti-covid la Obor, în Capitală, cu o porție gratis de mici

mici_obor_ok.jpg

Sursa imaginii: 
Terasa Obor / Facebook

Celebrul nostru târg plin de istorie, Oborul, va fi o nouă atracție: vaccin cu mici cu muștar. E pe bune, nu-i o glumă, spune primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu.

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, anunță că, vineri, se deschide un nou centru mobil de vaccinare împotriva COVID-19 la Piața Obor, unde doritorii se pot imuniza fără programare. Avem Pfizer şi Johnson & Johnson, serul într-o singură doză, a scris edilul pe Facebook.

"Așa cum s-au legat lucrurile, celebrul nostru târg plin de istorie, Oborul, va fi o nouă atracție: vaccin cu mici cu muștar. E pe bune, nu-i o glumă. De ceva timp, cei 2 viceprimari au pornit demersurile pentru a deschide un centru de vaccinare în această locație, ce este probabil „cea mai vizitată” de bucureșteni.

Scopul dorit: să oferim acces ușor la imunizare tuturor categoriilor sociale. Spre surpriza tuturor, antreprenorii deținători ai rețetei celebrilor „mici de la Obor” vor să susțină campania de vaccinare: pentru fiecare vaccinat, o porție gratis de mici cu de toate și o apă răcoritoare.
 

Vineri, deschidem „Caravana de la Obor” - un nou centru de vaccinare mobil, unde oamenii se pot vaccina rapid și fără programare. Avem Pfizer și Johnson & Johnson, serul într-o singura doza. Hai să avem sănătate...și poftă bună".  

Potrivit primarului, centrul va funcţiona vinerea şi sâmbătă aceasta în intervalul orar 8,00 - 20,00, iar duminică - între 8,00 şi 18,00.