Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Premiera RFI: Pixels - "Pe unde"

Zece ani, trei albume şi multe concerte pe scene mari şi mici, toate până acum numai în limba engleză. Din 2016, Pixels cântă şi în română, iar primele piese s-au auzit live în ediţia Park(ing) Day din acest an, în Centrul Vechi din Bucureşti.

 

 

"Marea Neagra" este primul single Pixels în limba română. Videoclipul a fost realizat de Creative Laboratories. "Se pare că ajungem mai uşor la public aşa. Cumva am avut inspiraţie în perioada asta şi am scris nişte versuri în limba română." Cătalin Rulea (voce)

"Engleza este altă limbă. Româna este o limbă dificilă din punctul meu de vedere. Are o fonetică primejdioasă" Andreas Aron (voce, bas). 

Înfiinţată în luna ianuarie 2006, Pixels a sărbătorit cei zece ani de activitate în primăvara acestui an, când a fost lansat al treilea album al trupei numit "Rok". În acest album regăsim 12 piese printre care şi single-urile: "Electric Blood", "Woods", "Night" sau "Silk And Silicone", una din piesele cântate live la Park(ing) Day 2016. Însă concertul Pixels de pe strada Lipscani a început o altă piesă în limba română, o premieră absolută la radio, ascultă "Pe unde".

 

 

Pixels se prezintă în componenţa: Andreas Aron (voce, bas), Catalin Rulea (voce, clape, chitară), Tudor D Popescu (baterie, percuţie) Liviu Iancu (clape), Diana Secu (voce). Despre activitatea trupei Pixels puteţi afla mai multe vizitând adresa de internet www.thepixels.ro.

 
Ascultă Pixels la Park(ing) Day 2016