Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Avantajele unei platforme de terapie online

Discutăm la Sănătatea FM o temă legată de eficienţa platformelor de terapie online, împreună cu Mihai Bran, Medic Primar Psihiatru în cadrul Spitalului Coltea, asistent universitar în cadrul UMF Carol Davila din Bucureşti şi colaborator Id Therapy Bespoke Treatment Center fondat de Dr. Nadia Gorduza.

Mihai, este fondatorul Inomedica, şi al platformelor depresiv.ro şi Atlas - atlashelp.net, prima platformă de terapie online din România (cu acces rapid și simplu la servicii oferite de specialişti în psihoterapie, coaching, nutriţie sau lifestyle).

Crede că fiecare pacient are nevoie de o abordare personalizată şi integrată atât din punct de vedere al diagnosticului, cât şi din punct de vedere terapeutic. Şi-a îmbogăţit expertiza profesională cu un master în psihoterapie strategică de scurtă durată şi manifestă un interes crescut în domeniul psiho-oncologiei fiind implicat în cadrul doctoratului în cercetarea tulburărilor psihiatrice apărute după radioterapia cerebrală şi tratamentul acestora.

Tratamentul depresiei, al tulburărilor de anxietate, al insomniei sau al tulburărilor de dinamică sexuală reprezintă principalele lui preocupări.

 
Înregistrarea emisiunii Sănătatea FM din 14 martie 2018