Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Frumuseţea se educă

andreea_berecleanu.jpg

Andreea Berecleanu
Andreea Berecleanu

Ritualurile de conservare a frumuseţii şi tinereţii vedetelor au fost dintotdeauna de interes pentru noi toţi. Fie că ne referim la produsele pe care le folosesc sau pur şi simplu la obiceiurile legate de somn sau alimentaţie, rutina şi disciplina pe care acestea le adoptă sunt aparte.

Andreea Berecleanu povesteşte cu mult umor, despre ritualurile ei de îngrijire, felul în care vede şi defineşte frumuseţea dar şi despre alimentaţia care o ajută să rămână în formă. În interviu, Andreea Berecleanu descrie şi ‘cadourile’ primite de la mama ei sau cele pe care le-a oferit mai departe fiicei ei Eva, cremele la care apelează dimineaţă şi seară şi obiceiurile legate de sport.

Despre Andreea Berecleanu

Andreea Berecleanu este jurnalist şi antreprenor în domeniul sănătăţii şi frumuseţii. Lucrează în presă de la 18 ani. A început la Cuvântul și România Liberă în 1993, debutând un an mai târziu în televiziune la SOTI ca reporter-redactor-prezentator. Apoi, a urmat un an de Antena 1, iar din 1995 până în 2003 a prezentat știrile la Pro TV. Din 2003 a revenit la Antena 1. Din August 2010 Andreea prezintă singură Observatorul de la ora 19:00. Este căsătorită cu doctorul Constantin Stan, cel mai admirat chirurg plastician din România şi unul dintre cei mai apreciaţi experţi internaţionali din domeniu.

 

Toate edițiile emisiunii Sănătatea FM: http://www.rfi.ro/tag/sanatatea-fm