Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Sănătatea şi frumuseţea ochilor şi a pielii

Odată cu sezonul rece ne confruntăm şi cu probleme legate de sănătatea şi frumuseţea ochilor şi a pielii. Temperaturile scăzute de afară dar şi aerul uscat din încăperi, fac ca tenul să fie devitalizat şi deshidratat. O parte dintre soluţiile pentru prevenirea acestor problem sunt la îndemâna noastră.

Dr. Olga Melnic vorbeşte despre soluţii simple dar eficiente pentru sănătatea ochilor şi a pielii. În interviu sunt explicate rutinele legate de controalele oftalmologice, felul în care pot fi reduse efectele pe care le au dispozitivele electronice asupra vederii, durata indicată pentru expunerea la aceste ecrane dar şi simptomele care pot indica o problemă oftalmologică. Dr. Olga Melnic explică şi care sunt cauzele pentru apariţia cearcănelor, oferind sfaturi pentru sănătatea ochilor dar şi procedurile cosmetice eficiente pentru piele pentru perioada iernii.   

Despre Dr. Olga Melnic

Este medic specialist oftalmolog şi medic dermato-cosmetolog. A absolvit Facultatea de Medicină şi Farmacie din Chişinău. Şi-a făcut rezidenţiatul la Universitatea de Medicină şi Farmacie Carol Davila. Colaborează cu clinici precum Sanador, Regina Maria şi Optimed. Pe zona de estetică oculară şi cosmetologie, Dr. Olga Melnic colaborează şi cu dr. Constantin Stan.  

 

Toate edițiile emisiunii Sănătatea FM: http://www.rfi.ro/tag/sanatatea-fm