Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Tratamentul varicelor

globule-rosii-vena-varice.jpg

Circulatia sangelui (globule rosii) in interiorul unei vene
Sursa imaginii: 
Pixabay

Metodele moderne non-invazive, pentru tratarea varicelor fac posibilă o rată de recidivă de doar câteva procente, în cazul pacienţilor care au probleme legate de sănătatea venelor.

Doctorul Omar Abu-Bakr explică în interviu, ce putem face pentru prevenirea varicelor, importanţa moştenirii genetice şi cele mai eficiente metode de tratament al varicelor, existente pe piaţă în acest moment. În interviu sunt explicate, legăturile dintre tocuri şi varice, se fac atenţionări speciale legate de tratamentele anti-celulitice agresive, care pun în pericol venele de la nivelul picioarelor şi importanţa exerciţiilor şi a pauzelor în cazul persoanelor care stau prea multe ore în picioare sau lucrează  prea multe ore aşezate pe scaun.

 

Despre Dr. Omar Abu-Bakr
Dr. Omar Abu-Bakr este medic Specialist în Flebologie şi Chirurgie Generală, cu o vastă experienţă în tratamentul varicelor şi venelor în formă de păianjen prin scleroterapie şi laser. Este medic complet înregistrat în Consiliul Medical General din Anglia ca Specialist în Chirurgie Generală şi are peste 30 de diplome în Flebologie. Este membru în diferite foruri internaţionale cum ar fi Colegiul American de Flebologie, Colegiul de Flebologie din Anglia, Uniunea Internaţională de Flebologie sau forum-ul European al Bolilor Venoase.Omar Abu Baker este fiul celebrului Dr. Mohamad Abu Bakr, numit şi Regele Varicelor

 

Toate edițiile emisiunii Sănătatea FM: http://www.rfi.ro/tag/sanatatea-fm