Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Târgul de Turism, la final. Una dintre cele mai mari agenții a vândut pachete de 3 milioane de euro

S-a încheiat Târgul de Turism al României. Una dintre cele mai mari agenții din țară, Christian Tour, a vândut pachete de peste 3 milioane de euro, sumă cu 30% mai mare față de aceeași perioadă a anului trecut.

Târgul de Turism al României a ajuns la final după patru zile. Una dintre cele mai mari agenții din țară a vândut pachete de peste 3 milioane de euro, sumă cu 30% mai mare față de aceeași perioadă a anului trecut. 7.000 de persoane au cumpărat pachete, potrivit touroperatorului.

Cele mai căutate sejururi au fost cele la mare în țări precum Grecia, Turcia, Spania și Bulgaria.

Unele pachete s-au vândut și cu 50% reducere.

Primele pachete care s-au epuizat au fost cele cu reduceri foarte mari. Pe perioada târgului, discounturile acordate au fost de până la 50%, dar Christian Tour a pregătit și oferte precum o săptămână de cazare în Grecia la 1 euro, bilete de avion la 4 euro și sejururi all inclusive în Antalya de la 99 de euro”, a precizat Marius Pandel, proprietarul Christian Tour.

Și vacanțele în România sunt pe un trend crescător, litoralul, stațiunile balneare și zona Maramureșului fiind cele mai accesate de turiști, arată datele agenției de turism.

“Faptul că anul acesta Romexpo ne-a pus la dispoziție un pavilion nou, mult mai spațios, iar agenția noastră a ocupat un stand mai mare a făcut ca timpul de așteptare pentru turiști să scadă foarte mult, astfel că rezervările de vacanțe au putut fi făcute mult mai repede. Am avut în stand peste 50 de consultanți de turism, care i-au ajutat pe vizitatori să-și găsească imediat pachetul dorit”, a mai declarat Marius Pandel.