Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Piromanul care a incendiat opt mașini în București a fost reținut

Poliţiştii au reţinut un suspect învinuit de incendierea celor opt maşini din Bucureşti. Acesta este un bărbat în vârstă de 45 de ani.
În noaptea de 31 martie spre 1 aprilie, mai multe mașini au fost incendiate de un bărbat.

UPDATE: Bărbatul a fost arestat preventiv sâmbătă după-amiază.

 Magistraţii Judectătoriei Sectorului 1 au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele bărbatului, sub acuzaţia de distrugere prin incendiere.

Zilele trecute poliția a difuzat imagini cu suspectul, făcând apel către cetăţeni pentru a ajuta la identificarea autorului incendierilor.

Suspectul a fost reținut noaptea trecută. El va fi propus, sâmbătă, pentru arestare preventivă, după ce şi-a recunoscut toate faptele, a informat şeful Poliţiei Sectorului 1, comisarul-şef Ionuţ Dana.

Primul incendiu a fost anunţat, prin numărul unic de urgenţă 112, în strada Gala Galaction, unde au fost găsite trei autoturisme care ardeau cu flacără, iar cel de-al patrulea era afectat de căldura degajată.

 În scurt timp a fost anunţat un incendiu similar în strada Petru Rareş, unde a fost identificat un autoturism distrus în proporţie semnificativă, iar cel de-al doilea era afectat în partea frontală. Următorul incendiu s-a produs în strada Nicolae Ionescu, la două autoturisme care ardeau cu flacără, pe o suprafaţă de peste 80% din caroserie.