Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Liderul trupei Duran Duran, Simon Le Bon, acuzat de hărţuire sexuală

lider_duran_duran_simon_le_bon_hartuire_sexuala.jpg

Simon Le Bon, acuzat de hărţuire sexuală (Foto: Dimitrios Kambouris/GETTY IMAGES NORTH AMERICA/AFP)
Simon Le Bon, acuzat de hărţuire sexuală (Foto: Dimitrios Kambouris/GETTY IMAGES NORTH AMERICA/AFP)

Simon Le Bon (Duran Duran) a fost acuzat de o femeie de hărţuire sexuală. Solistul respinge acuzaţia, pe care o califică “pur şi simplu neadevărată”.

Shereen Hariri susţine că Simon Le Bon a pipăit-o pe fund, în timpul unei sesiuni de autografe, la magazinul de discuri unde lucra în 1995.

Femeia precizează că nu vrea să primească despăgubiri, ci doar ca solistul trupei Duran Duran să-şi ceară scuze.

Shereen Hariri (47 de ani) lucrează în prezent ca terapeut în Los Angeles. Ea spune că s-a temut de consecinţe, în cazul în care l-ar fi înfruntat pe artist imediat după incident, gândindu-se că va fi concediată.

În apărarea lui, Simon Le Bon a publicat un mesaj pe Facebook, în care a respins acuzaţia: “Comportamentul de care mă acuză domnişoara Hariri ar fi fost la fel de inacceptabil pentru mine cum este şi astăzi, iar acuzaţiile sunt pur şi simplu neadevărate. Când m-a contactat legat de acest incident în urmă cu câteva luni, i-am propus să ne întâlnim personal, pentru a putea să lămurim situaţia. În schimb, ea a ales să facă totul public. Am fost mereu un om care şi-a recunoscut greşelile şi mi-am cerut scuze pentru ele, dar nu pot să mă scuz pentru ceva ce nu am făcut”.

Simon Le Bon este doar unul dintre numele grele din lumea show-business-ului vizate de acuzaţii de hărţuire sexuală. Pe listă se află între alţii Kevin Spacey, Dustin Hoffman şi Harvey Weinstein.