Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


București–Ilfov: Peste 1.800 de situaţii de urgenţă, 220 de maşini avariate

isu.jpg

Foto: ISU București Ilfov

Pompierii din Bucureşti şi Ilfov au intervenit la peste 1.800 de situaţii de urgenţă cauzate de polei. Peste 220 de maşini au fost avariate, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

Cele mai multe solicitări au fost în Capitală, respectiv 1.700, iar în judeţul Ilfov s-au înregistrat 110. Din cauza copacilor, două persoane au fost rănite şi transportate la spitale.

123 localităţi din 13 judeţe nu aveau current electric, fiind afectaţi 78.480 consumatori finali, informează MAI. Cele 13 judeţe afectate sunt Brăila, Buzău, Călăraşi, Caraş-Severin, Dâmboviţa, Dolj, Gorj, Hunedoara, Ilfov, Gorj, Prahova şi Vâlcea.

În prezent nu sunt drumuri naţionale sau autostrăzi cu traficul blocat ca urmare a evenimentelor rutiere sau ca efect al manifestărilor meteorologice din ultima perioadă, mai informeză MAI.

Trenurile circulă în condiţii speciale pe relaţia Bucureşti - Lehliu, tractate cu locomotive Diesel, iar pe sectoarele Buftea - Periş şi Videle - Roşiori, din cauza fluctuaţiilor de tensiune, trenurile circulă cu viteză redusă.