Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Cum circulă metroul de Sărbători

Garniturile vor circula la un interval de aproximativ zece minute, până la ora 1.00, ulterior circulând cu o frecvenţă de 20 de minute. Cazurile de urgență din Capitală vor fi asigurate, începând de vineri şi până în 2 mai, de nouă spitale.

Metrorex a anunțat programul la metrou în noaptea de Înviere. Garniturile vor circula la un interval de aproximativ zece minute, până la ora 1.00, ulterior circulând cu o frecvenţă de 20 de minute.

Compania a precizat că, pentru desfăşurarea în siguranţă a traficului, este interzisă intrarea în staţiile de metrou şi în trenuri cu lumânări aprinse.

De asemenea, în perioada 26-30 aprilie şi 1 mai 2019, trenurile de metrou vor circula pe Magistrale 1, 2 şi 3  la un interval de circa 10 minute, iar pe Magistrala 4 (Gara de Nord 2-Străuleşti) la un interval de circa 11 minute.

În ceea ce privește asistenţa medicală pentru cazurile urgente din Capitală aceasta va fi asigurată, începând de azi şi până în 2 mai, de nouă spitale, în timp ce Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov are program normal şi echipaje suplimentare.