Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Cântărețul Mihai Constantinescu, în stare gravă la spital

cantaret_mihai_constantinescu_stare_grava_spital.jpg

Image source: 
(Sursa foto: Facebook/Mihai Constantinescu)

Starea de sănătate a cântărețului Mihai Constantinescu rămâne gravă, după internarea în spital. ”Să stăm cuminți și să ne rugăm pentru el”, a declarat muzicianul Adrian Daminescu pentru MEDIAFAX.

ACTUALIZARE: Prognosticul în cazul cântăreţului Mihai Constantinescu este rezervat, a declarat marţi ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea: ”Artistul din păcate se află în stare foarte gravă la Terapie Intensivă, la Spitalul de Urgenţă Floreasca. El a fost internat ieri dimineaţă, a venit în UPU în stop cardiorespirator, a fost resuscitat, intubat, se află la Terapie Intensivă (...). Se pare că azi-noapte a mai repetat stopul, prognosticul este rezervat, din ceea ce spun medicii”.

 

Mihai Constantinescu (73 de ani) a fost dus luni la Spitalul Floreasca din Capitală, în urma unui stop cardio-respirator.

”Dormea lângă soție și soția și-a dat seama că nu mai respiră. Mi s-a spus că a durat zece minute până l-au resuscitat. Dacă sunt mai mult de trei-patru minute, cred că îți pierzi memoria și e greu să îți mai recapeți cunoștința”, spune cântărețul Adrian Daminescu.

”Tot ce putem să facem acum e să stăm cuminți și să ne rugăm pentru el”, declară artistul.

Mihai Constantinescu şi-a anulat în luna martie câteva concerte, din cauza stării de sănătate. El are de multă vreme probleme la inimă.

Cântărețul a fost operat anul trecut la Secţia Clinică Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu Mureş.