Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Incident pe aeroportul Otopeni. Pneurile unui avion Tarom au explodat

boardingpass.jpg

Image source: 
facebook/BoardingPass

Incident pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă. În această seară, la aterizarea aeronavei TAROM care efectua cursa Satu Mare - București Henri Coandă, s-a produs o explozie la anvelopele trenului principal de aterizare, informează Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti.

"Astăzi, 9 iulie, la ora 19:42, la aterizarea aeronavei care efectua cursa Satu Mare - Bucureşti Henri Coandă s-a produs o explozie la anvelopele trenului principal de aterizare. Aeronava, de tip ATR 42, cu 22 de pasageri la bord, a rămas temporar imobilizată pe pista de decolare aterizare nr. 2. Traficul pe aeroport nu a fost afectat", au anunţat reprezentaţii Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti. Potrivit companeia TAROM, avionul a fost oprit în siguranţă şi pasagerii au fost debarcaţi conform procedurilor. 

"Compania TAROM informează publicul despre incidentul survenit la aterizarea cursei RO638 care a operat pe ruta Satu Mare - Bucureşti, având la bord 22 de pasageri. După aterizare, anvelopele trenului principal au cedat. Avionul a fost oprit în siguranţă şi pasagerii au fost debarcaţi conform procedurilor", menţionează operatorul aerian naţional. 

O echipă de investigaţii de la Autoritatea de Investigaţii şi Analiză pentru Siguranţa Aviaţiei Civile s-a deplasat la faţa locului.