Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Radu Mazăre face nuntă în penitenciar

Vestimentația nu va fi una specială iar mirii nu vor putea face fotografii la ceremonie.

Radu Mazăre se va căsători, miercuri, cu logodnica sa, în Penitenciarul Rahova, acolo unde-și execută pedeapsa. La ceremonie vor putea participa maximum 10 persoane. Fratelui fostului edil a declarat pentru Mediafax că la cununie nu vor putea fi aduse prăjituri și nici nu vor putea fi făcute fotografii.

„Așa este regulamentul, nu există nicio posibilitate de a sărbători cu ceva ceremonia. Nu poate cumpăra din penitenciar oricând, există și acolo o procedură. (...) El nu a făcut nicio cumpărătură, el își face cumpărăturile lui în fiecare zi de luni, dar nu a făcut nicio cumpărătură pentru evenimentul acesta pentru că nu are cum să vină cu ele, nici tehnic, nici practic nu există această posibilitate”, a declarat, pentru MEDIAFAX, fratele fostului edil, Mihai Mazăre.

„Nași nu avem, sunt eu, care sunt martorul care va semna. (...) Pe Roxana nu am auzit-o să fi vorbit că își ia rochie și cu toții ne vom costuma foarte simplu și adaptat situației, foarte simplu. Nu au impus reguli, dar nu e cazul. Cu flori nu știu dacă ne lasă, nu am întrebat, nu ne-am gândit să aducem, Roxana vine cu noi, dar nu cred că ne lasă să trecem cu flori”, a mai spus Mihai Mazăre.

Radu Mazăre și Roxana Mihalache vor fi căsătoriți chiar în camera unde, zilele trecute, fostul primar al Constanței și-a sărbătorit ziua alături de familie. Potrivit fratelui său, nu vor putea face fotografii.

„Poze nu se fac, este fără fotografii, nici măcar o poză pentru că nu o să fie tehnic posibilitatea, nu avem telefoane, aparate nu avem nimic, toate se predau, când intri le pui la o căsuță într-un dulap cum fac toți și acolo rămân până ieși”, a mai explicat Mihai Mazăre.

Fostul edil, condamnat definitiv la 9 ani de închisoare cu executare, a fost adus, în luna mai, în România, sub escorta Poliţiei, după ce autorităţile din Madagascar au admis solicitarea de extrădare din partea ţării noastre.