Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Reconstituire în cazul Caracal

girofar_politie.jpg

Image source: 
Facebook

Poliția îl duce azi pe Gheorghe Dincă la domiciliu pentru reconstituirea celor două crime pe care le-a recunoscut după 60 de ore de interogatoriu. 

Procurorii au extins cercetările în cazul Dincă Georghe pentru omor calificat, au anunțat procurorii DIICOT duminică seara.

Procurorul șef adjunct DIICOT, Georgiana Hosu a declarat, duminică seara, că a fost extinse cercetările în cazul lui Gheorghe Dincă, pentru omor calificat, după ce, într-un butoi, prin cernere, au fost găsite oase calcinate și dinți de natură umană, dar și bijuterii pe care mama Alexandrei le-a recunoscut ca fiind ale fiicei sale. Probe au fost găsite și în mașina lui Dincă, acestea recunoscându-și, de altfel, fapta.

Hosu a spus că fata a fost ucisă în jurul orei 12, când a fost prinsă cu telefonul în mână.

Între timp Ministrul de Interne și directorul STS sunt așteptați azi la comisia pentru apărare a Camerei Deputaților pentru discuții despre cazul Caracal. Cei doi nu au confirmat prezența anunță pe Facebook președintele Comisie Dorel Căprar.

Serviciul de Telecomunicații Speciale, acuzat de Poliție că a oferit târziu date legate de localizarea Alexandrei se apară și anunță că în cazul Caracal nu au fost inadvertențe, sincope sau defecțiuni tehnice și dacă există o problemă este legată doar de comunicarea întârziată.

La nivel politic Guvernul și Președinția subiectul devine tema unei dispute politice. În timp ce premierul i-a cerut lui Klaus Iohannis să îl demită pe directorul STS, președintele a declarat ieri că Executivul este autorul moral al crimelor de la Caracal.