Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Trasă de urechi pentru că cere dotări moderne la Poliția din Iași

andrada_voicu.jpg

Andrada Voicu, agent la Poliția din Pașcani, este cercetată disciplinar pentru că atras atenția asupra lipsei dotărilor din Poliție
Image source: 
Facebook/Andrada Voicu

Este cercetată disciplinar pentru că atras atenția asupra lipsei dotărilor din Poliție. Agentul Andrada Voicu de la Poliția din Pașcani, județul Iași a scris despre faptul că polițiștii sunt obligați să aplice legea în mașini pe care le-a caracterizat simplu: cutii ale morții. Andrada Voicu a publicat și o poezie critică la adresa sistemului iar acum spune că sistemul din care face parte „îi pune pumnul în gură ”. Polițistul Marian Godină își apără colega din Pașcani. A făcut reclamație împotriva șefului poliției ieșene și le-a recomandat celor care îl urmăresc pe rețeaua de socializare să facă la fel. Rezultatul, zeci de reclamații înregistrate la Inspectoratul de Poliție Iași.

Povestea agentului de poliție din Pașcani, Andrada Voicu a început în urmă cu un an.

În aprilie anul trecut a fost trimisă în misiune. Un caz de dispariție a unei fetițe de trei ani. A fost la un pas de a-şi pierde viaţa, în timp ce se afla în mașina de serviciu, mașină pe care polițista a caracterizat-o ca pe o mașină a morții. Pentru că, a explicat deseori presei Andrada Voicu, mașina nu prezenta nicio siguranţă pentru oamenii legii. Tatăl polițistei din Iași a făcut infarct după ce a aflat de tragicul eveniment.

De un an, polițista tot atrage atenția, în mod public, asupra lipsei dotărilor din poliție.

Inspectoratul Județean de Poliție a negat prin vocea purtătorului de cuvînt acuzațiile aduse.

Agenta de poliție din Iași a publicat pe rețeaua de socializare o poezie în care a amintit şi de “corupţii cu epoleţi”.

Iar Marian Godină îi ia apărarea agentei din Paşcani și face public faptul că este cercetată disciplinar pentru că şi-a manifestat nemulţumirile pe o rețea de socializare. Poliţistul a publicat o petiţie împotriva şefului IPJ Iaşi, Costel Gâtlan, despre care spune că, prin acţiunea disciplinară iniţiată împotriva Andradei, aduce atingere Poliţiei. Și zeci de persoane i-au urmat exemplul.

 

Ascultă AICI corespondența de la Iași