Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Cele mai recente informații despre cazul Caracal

Anchetatorii se afla din nou azi in casa lui Gheorghe Dinca pentru verificări. 

Azi urmează să fie verificate și gropile betonate, fiind așteptate utilaje pentru a se putea realiza acest lucru.

Ancheta continuă după ce aseară, familia Alexandrei a fost anunțată că rezultatul testelor ADN efectuate de Institutul de Medicină Legală arată că oasele găsite în casa lui Gheorghe Dincă aparțin fetei de 15 ani care a sunat de 3 ori la 112.

Ieri anchetatorii au găsit în parcul din Caracal cartela SIM și telefonul Alexandrei, după ce Gheorghe Dincă a indicat locul în care a aruncat telefonul.

Alexandru Cumpănașu a anunțat, vineri seara, că familia Alexandrei a fost sunată de ministrul Justiției, Ana Birchall, care le-a transmis că ADN-ul din oasele găsite în butoi și analizate de INML este al fetei. Astfel, s-ar confirma ceea ce Gheorghe Dincă declarase încă de duminică, și anume că a ucis-o pe Alexandra. Ancheta continuă azi, fiind analizată și posibilitatea de a exista mai multe victime, mai ales că Dincă a spus că a ucis-o și pe Luiza.

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, afirmă, că nu crede ceea ce spun autorităţile, și că împreună cu familia va cere o expertiză internaţională.