Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Cercetări la Caracal, ziua a șasea. Avocatul familiei Melencu vorbește despre o serie de tuneluri sub locuința lui Dincă

dinca.jpg

Cercetări Caracal

Azi se împlinesc exact două săptămâni de la dispariția Alexandrei Măceșanu, fata de 15 ani luată "la ocazie" de Gheorghe Dincă. În același mod a dispărut în luna aprilie și Luiza Melencu, de 18 ani. 

Polițiștii și procurorii s-au întors miercuri dimineață pentru a șasea zi de percheziții la locuința din Caracal a lui Gheorghe Dincă, bărbatul care a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, a făcut noi dezvăluiri din anchetă și vorbește despre culoare secrete în curtea lui Dincă insinuând că ar fi vorba despre mai multe victime.Suspectul, Gheorghe Dincă, a fost identificat abia vineri, 26 iulie, după ce Alexandra a sunat încă de miercuri, de trei ori, la 112 pentru a-și anunța răpirea.

În ultimele două zile, anchetatorii au făcut verificări și la marginea unei păduri unde Dincă a susținut că a aruncat trupul ars al Luizei, iar acolo au fost găsite fragmente osoase, dinți și cenușă. DIICOT a anunțat că resturile de fragmente osoase examinate sunt cu cea mai mare probabilitate de natură umană.